top of page
Ovex Alex.jpg

Sunt Alex Ovex și fotografiez din pasiune pentru estetică și oameni. Îmi place să surprind detaliile mici și semnificative, imortalizându-le în imagini. Găsesc fascinant să întâlnesc persoane noi și să descopăr ce le motivează. Este uimitor cât de diferiți suntem și cum fiecare își găsește propriul drum în viață. Prin munca mea, am privilegiul de a capta unicitatea fiecărei persoane și de a păstra amintiri prețioase, ceea ce consider a fi unul dintre cele mai frumoase aspecte ale meseriei mele.

Ador designul de calitate și lucrurile frumoase, nu doar în calitate de fotograf, ci și în viața de zi cu zi. Când totul în jurul meu arată bine, mă simt mai fericit și mai bine dispus!

Experiență și expertiză

Cariera mea în fotografie a început dintr-o dorință profundă de a surprinde frumusețea și diversitatea lumii înconjurătoare. De-a lungul timpului, am avut privilegiul de a lucra cu numeroase familii, cupluri și branduri, fiecare proiect oferindu-mi oportunitatea de a învăța și de a mă perfecționa. Specializările mele includ:

  • Fotografie de nuntă: Capturarea celor mai importante momente din ziua voastră specială, într-un stil natural și elegant.

  • Fotografie de familie: Crearea de imagini pline de căldură și emoție, care reflectă legăturile unice dintre membrii familiei.

  • Fotografie de portret: Portrete expresive și autentice care evidențiază personalitatea fiecărui individ.

  • Fotografie de produs și comercială: Ajut afacerile să-și prezinte produsele și serviciile într-o lumină cât mai favorabilă.

 

Stil și abordare

Stilul meu fotografic este definit de naturalețe și simplitate. Cred în puterea momentelor autentice și în frumusețea spontanului. Fiecare sesiune foto este pentru mine o poveste unică, pe care îmi propun să o surprind cu sensibilitate și profesionalism. Îmi place să lucrez atat in studio cat și outdoor în lumina naturală și să creez o atmosferă relaxată în care clienții mei se pot simți confortabil și liberi să fie ei înșiși.

 

Filozofia mea

Fotografia este mai mult decât o simplă captare a imaginii; este o formă de artă care imortalizează emoții, povești și amintiri. În fiecare proiect, mă străduiesc să aduc la suprafață esența subiectului meu și să o redau într-un mod cât mai autentic și frumos. Cred că fiecare fotografie trebuie să transmită o poveste și să evoce o reacție emoțională puternică.

 

Echipament și tehnologie

Folosesc echipamente de top pentru a asigura cea mai bună calitate a imaginilor. De la camere și obiective profesionale la software de editare avansat, investesc constant în tehnologie pentru a oferi clienților mei rezultate excepționale. Cu toate acestea, adevărata magie stă în viziunea și creativitatea cu care abordez fiecare proiect.

 

Hai să lucrăm împreună!

Dacă ești în căutarea unui fotograf care să surprindă momentele tale cele mai speciale într-un mod unic și creativ, mi-ar plăcea să lucrăm împreună. Fie că este vorba despre o nuntă, o ședință foto de familie, portrete sau proiecte comerciale, sunt aici pentru a transforma viziunea ta în realitate. Te invit să explorezi portofoliul meu și să mă contactezi pentru a discuta mai multe detalii.

Mulțumesc că ai vizitat pagina mea și abia aștept să ne cunoaștem!

Contact:

Email: ovexo@icloud.com

Telefon: 0740200690

   
Cu entuziasm, Alex Ovex

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
ovex.jpg
bottom of page