top of page

Despre mine povestit de alți

 

                  Cauți, te documentezi, te uiți la mii și mii de poze, încerci să găsești ceva special, acel “ceva” care să îți dea fiori când te uiți la o imagine. Cu toții trecem prin aceste momente, iar ca viitori miri alegerea unui fotograf poate fi una dintre cele mai grele etape în planuirea unei nunți.

                  Deși cunoșteam personal mulți dintre fotografii “de vaza” ai orașului nostru natal - Tîrgu Mureș, am decis să lucrăm cu un om pe care nu îl întâlnisem niciodată. După ce am văzut o serie de fotografii realizate de Alex a venit momentul în care am discutat telefonic. Acea discuție a fost decisivă: carismatic și relaxat, stăpân pe situație, dar flexibil în materie de sugestii din partea clientului, plin de idei și dedicat pasiunii sale – nu a fost necesar prea mult efort din partea lui Alex pentru a ne convinge că el este cel mai potrivit pentru evenimentul nostru.

                 Colaborarea  noastră a început cu dreptul pentru ca  am avut  încredere totală  în alegerile lui – locație, decor, poze.  Deși eram la  mii de kilometri și nu ne întâlnisem față în față niciodată, după prima conversație am simțit că face parte deja din familia noastră.

                   Am făcut cunoștință în ziua în care aveam programată ședința foto premergătoare nunții - un fel de poze “Save the Date”. Deși nu eram prea obișnuiți cu statul în fața aparatului foto Alex a reușit să ne surprindă în cele mai naturale și relaxate ipostaze. Această primă întâlnire ne-a confirmat ca alegerea făcută a fost cea mai potrivită – am găsit un fotograf pe care ne puteam baza, un om care a știut să vadă părțile frumoase și să le imortalizeze pentru totdeauna.

                   În ziua nunții, Alex a fost ca o umbră în jurul nostru - a fotografiat până și detalii care nouă ne-ar fi scăpat. Cred că am putea scrie foarte multe despre  colaborarea  noastră   -  nu o să intrăm în detalii pentru că   fotografiile  vorbesc de la sine.  Ar trebui să adaug  că până  și după  marele eveniment, am rămas în contact și faptul că noi locuim departe de România nu a fost niciodată un impediment. Alex este foarte “la curent” în materie de tehnologie astfel încât transferul de date (fotografii) a fost cu ușurință realizat online.

                  De asemenea, suntem extrem de  încântați de albumul foto  al nunții a  cărui realizare  am supervizat-o tot  online; faptul că  nu  a lăsat distanța să lucreze în dezavantajul nostru este o dovadă de respect față de client - un lucru destul de greu de găsit la mulți fotografi de evenimente.

 

                    Alex, îți mulțumim că nu ai fost doar un fotograf pentru noi ci un “făuritor de vise” cum te-a numit wedding plannerul nostru, un prieten în prezența căruia am fost noi înșine într-o zi în care emoțiile și agitația ar fi putut să își pună amprenta. Fotografiile pe care le avem de la tine nu sunt doar niște imagini - sunt Amintiri Vii, momente surprinse de cameră prin ochiul tău artistic care, ori de câte ori le privim, ne aduc în fața ochilor amintiri minunate și de neuitat! Ne considerăm norocoși că am avut plăcerea și onoarea de a colabora cu tine ! Baftă în continuare și să nu lași niciodată monotonul și plictiseala să intre în acțiune !

 

                      

top
Cami

 

                 Pentru mine, Alexandru este "Sandy".  Îl știu de când mă știu, adică de mai bine de 30 de ani.  Și tot nu-l știam îndeajuns.  Pentru soțul meu Alexandru era "Alex-cu pozele".  Îl știe de vreo 2 ani, de când am inceput pregătirile pentru nuntă.  Pentru noi , acum,  Alexandru este cel care ne-a  imortalizat cea mai importantă zi a noastră de pană acum si cel care ne-a expus pe hârtie fericirea.

                  Înainte de nuntă eram stresați, usor surmenați cu gândul la toate.  Ne-am intâlnit cu el intr-o zi exagerat de caldă.  Ne-a zâmbit și ne-a spus să avem incredere in el și să fim noi, naturali.  Și am avut incredere in el.  Pană la capat.  La sfârșitul ședintei i-am spus:  "-Dacă aveam cu vreo 15-20 cm  mai mult m-aș fi făcut fotomodel". A zâmbit si mi-a spus : "-poți fi fotomodel la orice inălțime."  Și  la  cateva zile după,  a urmat  nunta.  

                 La fiecare poză pe care am vazut-o după nuntă am fost fascinată, extaziata.  Am retrăit incă o data nunta.  Nu știu când a facut toate pozele și cum, dar știu că nu l-am simnțit nu l-am văzut doar ne-am văzut pe noi.  

                 Asteptăm cu nerăbdare următorul capitol "family".  Nu știm când va fi, dar știm că Alexandru va imortaliza totul și o să continue povestea.   Si o să fie din nou un regal pentru ochi să retrăim fericirea.  

 

                Îți mulțumim din suflet și ne vedem la următoarea sesiune foto.   Și la 1,60 cu Alexandru mă simt fotomodel !

Andreea

                 Toată lumea visează la o nuntă de basm,  nu-i așa ?  Domnișoarele pline de emoție in ziua in care au fost cerute de soție Pășesc încet spre ziua cea mare alături de alesul inimii.  Își fac planuri,  aleg data,  locația,  meniul,  decorul,  muzica,  foto,  video,  rochia,  costumul...  Si așa începe agitația!  Nu vrei sa faci compromisuri pe nicio parte,  nu vrei să  Riști și nu vrei să dai  de persoane fără  experiență,  pe care să nu te poți baza.  Când știi că totul este stabilit,  îți imaginezi  cum va fi,  cum va arăta,  cum se va simți lumea,  nu ?   O importanță deosebită  o  are,  după părerea noastră, fotograful.  Știți că v-ați străduit să fie totul perfect și acum doriți să vă rămână toate detaliile in fotografii.

                   Ne-am dorit să-l avem  pe  Alexandru  alături de noi.  Tot ce am văzut pe site-ul lui transmite multă energie  pozitivă,  căldură, emoțiile sunt vii!  Am cunoscut un om cald,  cu multă imaginație  care ne-a  făcut să  simțim  din  nou  că  am  făcut  alegerea  corectă

                   Recomandăm cu drag  să  vă  lăsați "in grija lui",  mai bine spus,  știe ce face!  El va știi planurile tale,  el  va  fi  mereu  acolo in ziua nunții pentru  ca  voi  să  retrăiți  mereu  cu  drag nunta voastră in detaliu!

                   Alexandru va fi alegerea noastră mereu,  la fiecare eveniment de acum înainte !

Andreea Stefan

                   Uneori facebook-ul este foarte util.  Îl urmăream pe Alex de ceva timp pe facebook  și îl  admiram foarte mult  pentru ceea  ce  face: pentru stilul  foarte  fin și  unic de  a  surprinde  oamenii  în anumite momente  din viața lor.  Mă uitam și mă  uit la multe  fotografii  făcute  de  diverși fotografi,  însă fotografiile  lui  Alex,  le recunosc  din  prima  clipă !

                   Eram elevă în clasa a XII-a,  foarte  nehotărâtă  cu  cine  să  îmi  fac fotografiile  de promoție,  pentru  că  aveam  deja  colaborări  cu mai mulți  fotografi  și  era  greu  să  decid.  Toate astea au durat până într-o dimineață.  Era Vinerea Mare din postul Paștilor și primesc un mesaj  pe facebook  de  la  Alex . Era  foarte  entuziasmat  de noul  aparat achiziționat  și nerăbdător  să  îl testeze !  Atunci  el mi-a propus  să  facem o ședință foto . El testa  noua achiziție,  eu mă alegeam  cu câteva  fotografii  de pus  în  ramă,  ce  le  puteam  folosi  și  pentru  promoții.  Am acceptat propunerea  lui,  am ales împreună  câteva ținute, apoi  a  doua zi ne-am întâlnit  și am pornit la drum.

                    Era o zi atât de frumoasă, din punct de vedere meteorologic,  încât  era  păcat să nu faci ceva  memorabil.  Opream ori de câte ori vedeam un loc  interesant  în care puteam  face  câteva cadre  reușite.  Ne-am folosit de tot ce natura ne-a pus la dispoziție  în acea zi;  și cred eu,  am reușit împreună  să facem ceva frumos !

                    Deși era pentru prima dată când îl întâlneam pe Alex, aveam senzația că îl cunosc de când mă știu.  Un om deosebit,  cu un talent și o răbdare  nemărginită.  Un om simplu,  cu ajutorul căruia toate ideile mele complicate au prins contur.  Un om vesel și serios în  același timp. Un om, cu care am petrecut una din cele  mai frumoase zile din viața mea de până acum!  Am învățat  multe în acea zi… și sunt sigură că nu o voi uita niciodată! Abia  aștept să  petrec  din nou  astfel de zile cu Alex, pentru că, cel puțin pentru mine,  este un fotograf de top !  Îl recomand oricui  are nevoie, pentru că  știu de ce este capabil!  Un sincer mulțumesc, Alex!

 

Andrea&Razvan

                      Putem spune că am avut parte de sedințe foto foarte frumoase, in locuri superbe alături de o persoană care știe să-și facă treaba cu profesionalism, care s-a dedicat trup si suflet ca pozele noastre sa fie intra-devăr ... de vis ! Uitandu-ne la poze peste ani si ani suntem convinși că vom retrăii toată bucuria și emoția de atunci !

                      Mulțumim din suflet si cu siguranță  ne  vom  revedea și la alte  evenimente !

                      Il recomandam ca fotograf,  nu de alta dar e cel mai bun !   și are nervii de otel :))

               

Teodora&Cristian

                        Nunta noastră  minunată  rămâne o amintire neprețuită  pentru noi,  mărturie a unei zile de neuitat și datorită fotografiilor făcute cu această ocazie.  Ai reușit să surprinzi  emoțiile trăite  la  fiecare  pas  prin  intermediul  instantaneelor  vizuale,  care,  adunate  într-un  album vor spune  fără  cuvinte  peste  ani și ani  povestea noastră.  Îți mulțumim  că ne-ai  îndrumat  pas  cu pas , că  ne-ai inteles stângăciile.  Îți mulțumim că ne-ai făcut să ne simțim  "NOI"  cu adevărat.  Considerăm  că am  câștigat  un prieten  și un  profesionist  desăvârșit  pe  care  vom  putea  conta în imortalizarea viitoarelor evenimente fericite din viața noastră.

Anca & Bogdan

                            Am avut bucuria să-l avem pe Alex fotograf la nunta noastră !     Cu toții avem nevoie ca la un eveniment atât de important din viața  noastră  să  avem un  fotograf  dedicat,  cu  experiență  și  care  să  simtă   energia  și  emoția  evenimentului !  

                            Alex se incadrează  perfect  in  această  descriere !   Fiecare poză  surprinde  emoția  și   bucuria  noastră !   Retrăim  momentele unice din  ziua  nunții   noastre   de  fiecare   dată  când  ne  uităm  la  poze  și  la  album !  Ne-am  simtit  in  largul  nostru,  am  reușit  să  ne  destindem  și să comunicăm liber cu Alex ! Ne-a inteles  fiecare  dorință  și  a  fost  extrem  de  calm  și  rabdator !  

                            Ideea  cu  prima  ședință  inainte  de  nuntă  este genială ,  te  ajută  foarte  mult  deoarece  te  obișnuiești  cu  el  și  invers !  Iar  in  ceea  ce  privește  TTD   lucrurile  decurg  normal ,  natural, ai scapat de  emoțiile  de  la  nuntă,  totul  este  ca  o  joacă   amuzantă........iar dacă  il  ai  pe  Alex  fotograf,  te trezesti  cu  niste  fotografii  demne  de  pus  in revistă !  

                           Iți  mulțumim  Alex  pentru  tot,  in  special  pentru  răbdare !

bottom of page